1

Luksuzna vila kod stadiona Grbavica 450m2 Prodaja 690.000 KM Najam 6.300 KM

  • Ponuda
  • Prodaja
  • Najam
Modul u izradi

Savjetovanje investitora

Savjetujemo male i velike investitore pri stambenoj ili poslovnoj investiciji i to u području revizije građevinskih projekata, izgradnje, financijske analize i povrata investicije, te analize tržišta.

GRAĐEVINSKO SAVJETOVANJE
Bilo da želite renovirati ili nadograditi postojeći objekt ili planirate graditi novi objekt, mi Vam možemo pomoći u organizaciji svih potrebnih radnji od samih početaka prikupljanja potrebnih dozvola do primopredaje ključeva.
Usluge koje nudimo pomoći će Vam da realizirate svoje planove i ideje, te da izaberete kvalitetnog projektanta i izvođača građevinskih radova.

FINANCIJSKO SAVJETOVANJE
Našim klijentima izrađujemo studije isplativosti i rentabilnosti sredstava uloženih u investicijske projekte, komercijalne i rezidencijalne nekretnine. Naš stručni tim predložiti će najoptimalnije rješenje za Vaš planirani projekt.

ANALIZA TRŽIŠTA NEKRETNINA
Analizom tržišta nekretnina pomažemo klijentima da upoznaju stvarnu situaciju i kretanja na tržištu, da se zajedno pripremimo za nadolazeće promjene, minimaliziramo eventualne rizike i da se u skladu sa istima uspješno nosimo.