1

Luksuzna vila kod stadiona Grbavica 450m2 Prodaja 690.000 KM Najam 6.300 KM

  • Ponuda
  • Prodaja
  • Najam
Modul u izradi

Prodaja nekretnina

Da li prodajete svoju kuću, stan ili zemljište? Ili možda nekretninu želite dati u najam? Uštedite vrijeme, brige, živce i prodaju svoje nekretnine prepustite nama - agenciji IDEEA Nekretnine.
Od 2003 godine rada posredovali smo u prodaji nekretnina na području Bosne i Hercegovine. Mnogi, koji su bili u Vašoj situaciji, su nam poklonili povjerenje, stoga se nadamo da će te i vi biti jedan od naših zadovoljnih klijenata.

Za vlasnike nekretnina, odnosno prodavce IDEEA Nekretnine d.o.o. osigurava slijedeće:

- procjena nekretnine
- pregled i fotografisanje nekretnine
- prezentacija Vaše nekretnine na web stranici agencije, kao i na vodećim portalima za nekretnine u Bosni i Hercegovini i inozemstvu, sa detaljnim opisom i fotografijama
- nastojati u što kraćem vremenu naći kupca za Vašu nekretninu, sa kojim bi mogli pregovarati o prodaji iste, te zaključiti kupoprodajni ugovor
- obaviti kontrolu dokumentacije i upozoriti na očite nedostatke, te savjetovati kako dovesti u red dokumentaciju nekretnine
- upoznati Vas kao prodavatelja sa svim zakonskim obvezama

Smatra se da je agencija obavila osnovne usluge posredovanja kada je omogućila vezu između prodavca i kupca, odnosno vodila kupca u razgledavanje nekretnine ili organizirala susret između kupca i prodavca radi pregovora za sklapanje kupoprodajnog ugovora.

Agencija za posrednicke usluge prodaje naplacuje 3 % od kupoprodajne vrijednost nekretnine ukoliko posebnim ugovorom nije drugacije dogovoreno. Ne trazimo ekskluzivno pravo zastupanja te ne sprijecavamo nalogodavca da i sam prodaje svoju nekretninu.

Ukoliko nalogodavac zeli da iskljucivo IDEEA Nekretnine d.o.o prodaje nekretninu (ekskluzivno pravo zastupanja) u tom slucaju sama agencija pridaje posebnu paznju i ulaze maksimalan napor i finansijsko ulaganje (marketing) u prodaju same nekretnine.